Nørre Snede & Hampen Sogne
To sogne på vej
Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 8. februar 2022, kl. 19:00
Sted Nørre Snede Kirke, Skovbakken 2, 8766 Nørre Snede
Jonas Hellesøe
50 kr. betales ved indgangen - Der skal IKKE vises Coronapas.

Velkommen til Johann Sebastian Bach koncert i Nørre Snede kirke

Programmet består af orgelmusik af komponist og organist J.S. Bach født i 1685. Vi hører nogle af de mest festlige store præludier og fugaer, og de mest intime og smukke koralbearbejdelser. Jonas Hellesøe, der til dagligt er organist i Risskov.  Læs flere detaljer nedenfor: *)

Der sættes storskærm og kamera op, så vi kan følge med ved orglet på helt tæt hold.

Alle er velkomne!

PS: Entré 50 kr. betales kontant eller med MobilePay ved indgangen. Der skal Ikke vises Coronapas!

Arr.: Nørre Snede og Hampen menighedsråd og Nørre Snede Kultur- og Biblioteksforening (NSKUBIB)

*) Større omtale: Velkommen til Bach-koncert med Jonas Hellesøe!

Programmet til denne koncert er udelukkende orgelmusik af J.S. Bach. Af hans godt 220 orgelværker vil I høre nogle af de mest festlige store præludier og fugaer, og de mest intime og smukke koralbearbejdelser. Der sættes storskærm og kamera op, så I kan følge med i hvad der sker ved orglet på helt tæt hold.

Jonas Hellesøe (f. 1991) er en af danmarks mest aktive koncertorganister. I 2021-2022 er han med i Statens Kunstfonds karrierreprogram "Den unge elite" med et legat på 300.000 kr. Jonas har spillet koncerter i bla. domkirkerne i København, Maribo, Aalborg, Holmens Kirke, koncerthusene i Aarhus, Odense og Aalborg og mange andre steder. Han har studeret ved prof. Ulrik Spang-Hanssen og domorganist Kristian Krogsøe, og i Berlin på Universität der Künste ved prof. Leo van Doeselaar. Jonas debuterede i Symfonisk Sal i Musikhuset Aarhus i 2019, og arbejder ud over sit virke som koncertorganist i Risskov Kirke ved Aarhus.